2011. július 27., szerda

Aczél Endre: Acélsodrony 2. - Jelenlegi ára: 3 825 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Acélsodrony 2. A könyv listaára: 4500 Ft. Leírás:
Irodalmunk krónikás hagyományát folytatja a Klubrádió - jelen kötettel azonos című - műsorában Aczél Endre. Történelmi és főleg kultúrtörténeti érdekességek kronológiai összefűzésével áll össze a hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek körpanorámája. Az egyes évtizedeket évenként végigvevő műsorvezető a hazai és világpolitikai történéseken kívül feleleveníti az irodalom, a művészetek és a sport terén említésre érdemes eseményeket, műveket. A hangos médium mellett könyv formájában is hozzáférhetővé válik a jelenleg is futó műsoranyag. Jelen kötet a három kötetesre tervezett sorozat középső darabja, benne az Acélsodrony hetvenes éveket feldolgozó műsorának szerkesztett változata. Az olvasóhoz közel álló hétköznapi dolgok és a nagypolitika érdekharcokkal fűszerezett összefüggései egyaránt feltárulnak, csakúgy mint a film, az irodalom, a képzőművészet, zene mögöttes ismeretkincse, lehetőleg egy-egy bekezdésbe tömörítve, mindig abból kiindulva, amennyit a világból akkor látni volt szabad. Mert hát a Klubrádió egyik régebbi szlogenjével élve: szabad országban éltünk, mindenki azt csinálhatott, amit szabad. Az első momentum 1970-ből: Willy Brandt az NSZK kancellárja elismeri az NDK-t, az utolsó pedig, hogy 1979 júliusában a barcelonai kórház negyedik emeletéről véget vetett életének Kocsis Sándor, az egykori Aranycsapat focistája. A két hír között pedig csak áradnak az információk - a bulvárszerű érdekességek keverednek a mélyebb összefüggéseket is láttató kisebb elemzésekkel. A lapszéleken - fejezetcímekként is felfogható - évszámjelzések futnak, az elmondottakat pedig a korra jellemző, és sokszor ritka felvételeket nyújtó, fekete-fehér fotóblokkok illusztrálják. ISBN: 978-963-530-898-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 825 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:14
. Aczél Endre: Acélsodrony 2. - Jelenlegi ára: 3 825 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése