2011. július 31., vasárnap

Kalász Márton: Berlin - zárt övezet - Jelenlegi ára: 2 160 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Berlin - zárt övezetA könyv listaára: 2600 Ft. Leírás:
Kalász Márton 1961 nyarán érkezett Berlinbe ösztöndíjasként. Akkor már furcsa változásokat tapasztalt a két évvel korábbi látogatáshoz képest: a várost egy drótkerítés szelte ketté, szigorú őrizettel, és hamarosan felépült a hírhedt berlini fal. A szerző a hetvenes évek első felében azután a Berlini Magyar Kulturális Intézet munkatársaként dolgozott a kelet-német fővárosban. Ekkor szerzett tapasztalatait, élményeit osztja meg az olvasókkal az Ünnepi Könyvhétre megjelent, lírai hangvételű visszaemlékezésében. Színes tablót nyújt az intézet életéről, a helyiekkel való kapcsolatáról, a berliniek fanyar humoráról, a hatalommal való együttélés során formálódó kifinomult nyelvi kódokról, ami a költők műveit és a diákok szóhasználatát egyaránt meghatározta. Kalász Márton nem csupán az íróbarátságokat eleveníti fel, de az akkori irodalom fontos szereplőinek, a hetvenes években fellépő, a rendszer ellen a maga sajátos eszközeivel lázadó új keletnémet írónemzedék műveit is közelebb hozza az olvasóhoz. Az NDK mindennapjai és a nemzetközi szocialista kulturális élet iránt érdeklődők olvasmánya. ISBN: 978-963-346-912-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 160 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 10:00
. Kalász Márton: Berlin - zárt övezet - Jelenlegi ára: 2 160 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése